DROLCTECH s.p.

Specializirani smo za razvoj, nadgradnjo in prodajo izdelkov, ki dvigujejo produktivnost v podjetjih s CNC tehnologijo.

DELOVNI ČAS

Pon. – pet.: 8:00 – 16:00
Sob.: 9:00 – 14:00
Nedelje in prazniki: zaprto

USTVARJAMO INOVATIVNE TEHNOLOŠKE REŠITVE IN NADGRAJUJEMO OBSTOJEČE

Podjetniška žilica nas je leta 2019 vodila v ustanovitev podjetja DrolcTech s.p.. Specializirani smo za razvoj, nadgradnjo in prodajo izdelkov, ki dvigujejo produktivnost v podjetjih s CNC tehnologijo.

Razvili smo lasten produkt - pametni sistem za upravljanje z rezilnim orodjem OPTUMMA, ki podjetjem omogoča celovit nadzor nad rabo osnovnih sredstev.

ZDRUŽILA NAS JE ŽELJA PO UČINKOVITOSTI IN PREGLEDNOSTI DELOVNEGA PROCESA

Skozi večletne izkušnje z delom v podjetjih, ki operirajo s CNC tehnologijo, smo dobro spoznali delovni proces in dejavnike, ki bistveno vplivajo na učinkovitost dela. Osredotočili smo se na rabo orodja in ugotovili, da veliko podjetij nima transparentnega vpogleda nad realnim stanjem rabe orodja. Podjetjem smo želeli ponuditi kakovostno rešitev za celovit in transparenten nadzor nad orodjem, ki bi omogočala lažjo optimizacijo in racionalizacijo delovnega procesa. In to je ključni razlog, da smo zasnovali OPTUMMO.

STREMIMO K RAZVOJU OPTIMALNIH REŠITEV ZA DVIG PRODUKTIVNOSTI

Naša pot se je pričela z razvojem OPTUMME. Pot želimo nadaljevati z razvojem inovativnih storitev in produktov, ki bodo podjetjem omogočali izboljšavo delovnih procesov in s tem dvig produktivnosti. Predvsem pa želimo s pomočjo tehnologije snovati enostavne in uporabnikom prijazne rešitve.

BI SI ŽELELI PREIZKUSITI OPTUMMO?

Pošlji povpraševanje

NA VRH