DROLCTECH s.p.

Specializirani smo za razvoj, nadgradnjo in prodajo izdelkov, ki dvigujejo produktivnost v podjetjih s CNC tehnologijo.

DELOVNI ČAS

Pon. – pet.: 8:00 – 16:00
Sob.: 9:00 – 14:00
Nedelje in prazniki: zaprto

Z UČINKOVITIM NADZOROM DO NIŽJIH STROŠKOV, DVIGA PRODUKTIVNOSTI IN IZBOLJŠANEGA DELOVNEGA PROCESA

Norway

Kje se nahaja vaše orodje? V kakšnem stanju je vaše orodje? Lahko delavcu zagotovite pravo orodje v trenutku, ko ga potrebuje?
To so ključna vprašanja, na katera morate poznati jasne odgovore, če želite nadzorovati stroške, optimizirati delovni proces in racionalizirati zalogo.

Pametni sistem OPTUMMA smo razvili ravno zato, da boste poznali natančno pot vašega orodja. Zaradi celovitega nadzornega sistema za sledljivost orodja, ki ga prinaša OPTUMMA, boste lahko znižali stroške, dvignili produktivnost in izboljšali delovni proces.

NIŽJI STROŠKI

Z obvladovanjem neposrednih stroškov boste prihranili ogromno.

OPTIMIZACIJA ZALOGE PO SISTEMU
»Just in Time«

OPTUMMA omogoča avtomatizirano naročanje zaloge po sistemu »Just in Time«. Orodje je tako vedno na razpolago takrat, ko ga potrebujete, v točno določeni količini. S pomočjo programske opreme boste razpolagali s podatki, koliko časa se katero orodje uporablja za katero delovno mesto. Lahko boste predvideli realno zalogo, ki jo potrebujete. Prednosti takšnega sistema:

  • majhna zaloga, več prostora
  • ni varnostne zaloge

DVIG ZAVEDNOSTI
DELAVCEV

Z vpeljavo OPTUMME boste med zaposlenimi dvignili zavedanje o vrednosti orodja. Zavedanje, da je orodje pod nenehnim nadzorom, delavca opominja na to, da mora z orodjem skrbno rokovati. Posledično orodje ne bo poškodovano zaradi neprevidne ali nepravilne rabe. Podjetje pa bo prihranilo ogromno, saj bo:

  • življenjska doba orodja daljša
  • preprečena možnost izgube ali kraje orodja

DVIG PRODUKTIVNOSTI

OPTUMMA prinaša avtomatiziran nadzor zaloge orodja. Dostop do orodja je zaradi tega neodvisen od delovnega časa skladišča in je delavcem na voljo 24/7. Delavec tako ne zapravlja čas za iskanje orodja, ki ga potrebuje in ne čaka, da mu ga prinese skladiščnik. Vedno mu je na razpolago točno določeno orodje v trenutku, ko ga potrebuje. Z avtomatizacijo se prepreči zaustavitev proizvodnje, saj je orodje vedno na razpolago.

UČINKOVITEJŠI DELOVNI PROCES

Z merjenjem in nadzorom rabe orodja s pametnim sistemom OPTUMMA boste imeli na voljo prave podatke, ki vam bodo omogočili temeljito analizo. Po opravljeni analizi boste natančno vedeli, katero orodje je primerno za določen stroj ter določen material oz. izdelek. Poleg tega pa boste videli, ali je določeno orodje dovolj učinkovito za vaše potrebe. Lahko ga boste zamenjali z bolj obstojnim in učinkovitejšim ter tako še dodatno izboljšali delovni proces.

BI SI ŽELELI PREIZKUSITI OPTUMMO?

Pošlji povpraševanje

NA VRH